Λύσεις για μικρά μπάνια

Λύσεις για μικρά μπάνια

Το μπάνιο στα καλύτερα του!

Το μπάνιο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους, καθώς βρίσκει τη θέση που του αξίζει εντός της κατοικίας, αναδεικνύεται και αποκτά άλλη σημασία στη ζωή μας!
Ολοένα και περισσότεροι designers και εταιρείες ασχολούνται με το σχεδιασμό του μπάνιου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.Περισσότερες λύσεις για την επίπλωση, μεγάλη γκάμα υλικών, πλακίδια σε μεγαλύτερες διαστάσεις και εύχρηστα είδη υγιεινής είναι διαθέσιμα στην αγορά για να φτιάξετε ένα ονειρεμένο μπάνιο!

Add caption
Ακόμη και για τα πιο μικρά μπάνια μπορούμε πλέον να έχουμε "δυνατά χαρτιά"! Η μπανιέρα τείνει σιγά σιγά να δίνει τη θέση της ολοένα και περισσότερο στη ντουζιέρα , καθώς ταιριάζει περισσότερο στο σύγχρονο τρόπο ζωής αλλά και εξοικονομεί πολύ χώρο μες το μπάνιο.
Ταυτόχρονα το αισθητικό αποτέλεσμα είναι υψηλό, καθώς γυάλινα διαχωριστικά για το χώρο του ντους, καλαίσθητες μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου δίνουν ξεχωριστό στυλ.
Η χρωματική παλλέτα συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις που θέλουν τις αποχρώσεις του γκρίζου και τα πιο παστελ χρώματα , να κυριαρχούν αποπνέοντας μια ηρεμία και αίσθηση χαλάρωσης.
 Τα μικρά wc , μπορούν επίσης να είναι λειτουργικά, καθώς μπορούμε να εφαρμόσουμε λύσεις με μικρότερα είδη υγιεινής και εναλλαγές υλικών, ώστε ο χώρος να δέιχνει μεγαλύτερος και πιο ενδιαφέρον.



Μοντέρνο ή vintage , το μπάνιο βρίσκει χαρακτήρα και άποψη.
Ακόμη και το μεγάλο κουίζ της αποθήκευσης σε μικρά μπάνια απαντάται, καθώς υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Έπιπλα μπάνιου σε μικρότερες διαστάσεις ή κρεμαστά, βοηθητικές συνθέσεις, ακόμη και καλόγουστα καλάθια για πιο country μπάνια είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις.

Αυτό που ενδιαφέρει σε μικρά μπάνια είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι κυρίως λειτουργικό, καθώς δεν υπάρχει άνεση χώρου.
Έχει λοιπόν σημασία να επιλέξουμε και τις ηλεκτρικές μας συσκευές με αυτό το κριτήριο, ώστε να μπορέσουν να λειτουργούν ομαλά και να μην "μπλοκάρουν" το χώρο.
Μετρήστε και ξανα-μετρήστε! Υπάρχουν πλυντήρια στην αγορά με ανοιγόμενους κάδους προς τα επάνω και οι συνολικές τους διαστάσεις, είναι αρκετά μικρότερες.


'Ενας σημαντικός παράγοντας για τη διαμόρφωση του μπάνιου σας είναι ο φωτισμός. Πέρα από το φυσικό φωτισμό που είναι αναγκαίος, είναι απαραίτητο να φωτίσουμε και τεχνικά καλά το μπάνιο μας. Χωνευτά σποτ οροφής, επιτοίχια φωτιστικά ή ακόμη και κρεμαστά πλέον, μπορούν να συνδυαστούν και να επιμεριστούν στην οροφή ώστε να μην μείνει σημείο σκιερό. Δώστε προσοχή ακόμη και στο χρώμα του φωτός γιατί ανάλογα το λαμπτήρα μπορούμε να έχουμε πιο ψυχρό η πιο θερμό αποτέλεσμα. 



Το μπάνιο μας είναι η καθημερινή μας χαλάρωση, ανανέωση και ο χρόνος με τον εαυτό μας.Δεν αξίζει λοιπόν τη σημασία μας; 

Αφιερώστε του τον απαραίτητο χρόνο να το σχεδιάσετε ή να το ανακαινίσετε και θα σας ανταμείψει!


Σύλβια Πίκουλα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις